Succes duurt niet eeuwig en blunders zijn zelden fataal. Het enige wat telt, is de moed om door te gaan. Winston Churchill

Anderen over mij

Als ondernemer wil je natuurlijk voornamelijk bezig zijn met ondernemen. Maar om goed te kunnen ondernemen is het van groot belang dat je organisatie goed in elkaar zit.

Al langere tijd had ik het gevoel dat mijn organisatie beter kon. Ik realiseerde mij dat ik behoefte had aan een derde persoon die van buitenaf keek naar mij en mijn organisatie. Een coach dus. Samen met Ine Taffijn heb ik gepraat over mijzelf, mijn organisatie en mijn personeel. Daarnaast zijn er een tweetal gesprekken geweest tussen Ine Taffijn en een ieder van mijn medewerkers.

Ine heeft mij en ons leren reflecteren en organiseren. Er ontstond al snel rust in mijn organisatie bij mij en bij mijn medewerkers.

Ik had dit natuurlijk veel eerder moeten doen en kan een ieder aanraden die ook met vragen over zijn organisatie rond loopt gebruik te maken van de diensten van een coach zoals Ine Taffijn.

Ernst Rosenbaum,  notariskantoor Rosenbaum te Emmen


 

Ine heeft bij ons de trainingen Plannen& Organiseren, Presenteren en Rapporteren gegeven. Ze heeft dit adequaat opgepakt, ondanks de weerstand in de organisatie.

Getty van der Weij, adviseur opleiding Gemeente Groningen, afdeling SoZaWe


"Ik ken Ine al vele jaren; maar heb haar vooral leren kennen in de periode dat zij vestigingsmanager was van Dactylo. Een geweldig charmante en gedreven vrouw met bijzonder grote betrokkenheid bij haar klanten en medewerkers. Doortastend, nuchter en met een heldere kijk op de processen en behoeftes. Een betere ambassadrice kon Dactylo zich in die periode niet wensen.
Tegenwoordig is Ine werkzaam als trainer / coach / talentontwikkelaar en heb ik bij haar een training gevolgd waar ik met veel plezier op terug kijk.
Een geweldig warme, oprechte, meevoelende en stimulerende coach die je een veilige plek biedt waarin je jezelf kunt zijn tijdens een bijzonder intensief en confronterend trainings-traject.
Ze voelt feilloos aan waar je mee zit en houdt je zo nu en dan op subtiele wijze een spiegel voor.
Ik kan Ine van harte aanbevelen als trainer / coach.

Marcel Betgen.
Plantmanager Smilde Foods B.V."

Ine is voor mij de ideale trainer/coach. Ze houdt je op inspirerende manier een spiegel voor waardoor je beter met jezelf en situaties die op je pad komen, leert omgaan. Ine geeft je het vertrouwen dat nodig is om snel tot betere resultaten te komen.
Paul van der Zon, owner Girasole BV, manager ViFa BV


Ine heeft in 2010 een training verzorgd voor het middenkader van de Thijsen Media Groep in Emmen. Doel van de training: omgaan met en terugdringen van ziekteverzuim. Ine verzorgde deze, door haar op maat ontwikkelde training op zeer inspirerende wijze, waarbij zij niet schroomde ook zichzelf een spiegel voor te houden. Deze opstelling als coach heeft er toe geleid dat de impact op de deelnemers groot was en dat zij zichzelf ook herkenden in de voorbeelden. Het effect van de training is daardoor ook voor de langere termijn blijvend. Ik wil dan ook Ine graag aanbevelen voor (op maat gemaakte) trainingen.
Henk Lok, bedrijfsleider Thijsen Media Groep


Wij werken nu ruim een jaar met Ine en zijn zeer tevreden over de resultaten, de communicatie en de samenwerking. Ine begeleidt een aantal collega’s van ons kantoor op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, commercie en communicatie. Zowel van onze kant als in de beleving van de betrokken collega’s als uitstekend ervaren. Wij zullen Ine dan ook graag aanbevelen bij anderen.
Arjan Schipper, eigenaar/register-accountant/CPA KroeseWevers


Ine ken ik al vanaf 1987. Op het eerste gezicht heb je hier te maken met een charismatische, charmante, stijlvolle vrouw; een zelfbewuste harde werker met een uitgesproken mening. Door Ines goede gevoel voor organisatie, orde en methode gecombineerd met het vermogen om de behoeftes van mensen om haar heen goed aan te voelen, heeft zij als manager in het uitzendwezen het succes altijd naar haar hand gezet.

Achter deze invloedrijke sterke persoonlijkheid zit een onbaatzuchtige, attente, warme persoonlijkheid die vrijgevig is met haar adviezen. Menselijke relaties betekenen veel voor Ine. Zij leeft sterk mee in de problemen van anderen en weet door haar interesse in het menselijk karakter anderen niet alleen goed in te schatten, maar ook hoe ze te benaderen en te coachen. Ine is een serieuze, bedachtzame, toegewijde en ontspannen coach die voldoening vindt in wat er is en weet met haar vitaliteit en verbeeldingskracht mensen weer op weg te helpen.
Jaap Lamfers, account manager Noord Neder land bij Cvites


I have worked with Ine for many years in her job as Manager for Dactylo Emmen. Ine has a very good knowledge of the temperorary-worker-market.. She is a very reliable and a driven professional. Always thinking for the customer, also in a creative way. And as a person it is a joy to work with her.
Alda Fransen, Human Resources Generalist at Honeywell BV

 


De coachingsgesprekken met Ine heb ik als zeer waardevol ervaren. Ine liet mij anders tegen situaties aankijken en daardoor leerde ik anders te handelen. Ze haalt talenten naar boven, waar ik geen weet van had dat ik ze bezat. De professionele, maar ook de informele aanpak van Ine heb ik als zeer plezierig ervaren en heeft zeker ook positief bijgedragen aan mijn zakelijk handelen. Daarom beveel ik Ine ook van harte aan.

Frederik Brands, ontwikkelaar en acquisiteur Brands Bouwgroep BV te Emmen

 

Sterker, positiever en blijer

Met een vol hoofd en overprikkeld kwam ik bij Ine binnen. Ik zocht naar rust en houvast. Ine is een prettig en rustig persoon. Vanaf het begin voelde ik mij bij haar op m’n gemak. Ze voelde goed aan wie ik ben als persoon en waar ik behoefte aan had. Ze stelde de juiste vragen, luisterde goed en leerde me dat ik dicht bij mezelf moet blijven, dat ik van mijn eigen kracht moet uitgaan en dat ik op mijn gevoel kan en moet vertrouwen. Ze hield me een spiegel voor en liet me zien hoe je dingen anders kunt bekijken. Hierbij liet ze me in mijn waarde en gaf me de juiste handvatten. Hiervan maak ik nog vaak gebruik. Haar coaching maakte me weer sterker, positiever en blijer.

G.H.  management ass. Lefier