Succes duurt niet eeuwig en blunders zijn zelden fataal. Het enige wat telt, is de moed om door te gaan. Winston Churchill

Over mij

De missie van Taffijn training coaching is de talenten van mensen samen te ontdekken, te ontwikkelen en te activeren.


Wat ik over mezelf te zeggen heb
Ik ben Ine Taffijn. In het begin van de jaren ‘80 begon ik vanuit huis met een bescheiden uitzendbureau, met zowel een handvol klanten als een handvol uitzendkrachten. In ruim twee decennia heb ik dat marginale bureautje weten uit te bouwen tot een vestiging van formaat met een miljoenenomzet. In de 27 jaar dat ik manager was, heb ik leren omgaan met tal van knelpunten en lastige momenten. Overigens bleek daarbij vaak dat ik zelf het belangrijkste knelpunt was.


Talenten
Tal van medewerkers heb ik in die jaren gecoacht en ook verzorgde ik landelijke trainingen voor nieuwe managers en intercedenten. De positieve reacties die ik daarover ontving maakten duidelijk wat ik eigenlijk al wist: in het coachen en trainen liggen mijn talenten.

Om die talenten nog verder te ontwikkelen heb ik bij Instituut Orbis de post-HBO opleiding tot transformationeel trainer/coach en mediator gevolgd en met succes afgerond. Ik ben de nieuwe uitdaging aangegaan en heb me gevestigd als zelfstandig trainer/coach/mediator.


Station voor de reis naar een betere toekomst
En opnieuw werk ik van huis uit. De omgebouwde garage, op de plek waar ooit het station Zuidbarge in Emmen stond, is nu het station voor de mens die een reis durft te ondernemen naar zichzelf en een betere toekomst. Ik ben daarbij de reisleidster die zichzelf als instrument inzet en bij de ander een veranderingsproces op gang brengt om samen de gewenste bestemming te bereiken.

Mediation
Inmiddels heb ik de opleiding tot transformationeel mediator afgerond. U kunt dus bij mij ook terecht als u een conflict wilt helpen oplossen.

Waar vindt u mij ook

Links

Mijn blogs vindt u hier