Succes duurt niet eeuwig en blunders zijn zelden fataal. Het enige wat telt, is de moed om door te gaan. Sir Winston Churchill

Mijn aanpak

Mijn ervaring leert dat er zich na een (eerste) sessie coachingsgesprekken een ingrijpende verandering voordoet bij de gecoachte. De doelen worden helder, obstakels worden duidelijk en benoemd en kunnen worden aangepakt. Als er dan een punt wordt gezet achter het contact, blijken de goede voornemens al snel te vervagen. De wil is zeker nog aanwezig, maar wordt niet omgezet in doen.

Door het met regelmaat bekrachtigen van deze goede voornemens in opfris- en aanscherpgesprekken, wordt een optimaal profijt van de coaching bereikt. De behoefte hieraan blijkt groot. Daarom bied ik  een onderhoudsabonnement aan om de zaag scherp te houden.

Mijn rol als transformationele coach
Ik werk transformationeel. Dat wil zeggen dat u in uzelf een verandering bewerkstelligt. Daarvoor zet ik mezelf in en dien als een spiegel. Wij werken daarbij nauw samen op hoofd-, hart- en handenniveau. Eerst wordt er inzicht (hoofd) gegeven in uw situatie. Daarna wordt het verlangen en motivatie (hart) aangesproken om verandering in gang te zetten door middel van het voorbeeld dat ik u geef (handen). U zult ontdekken wat uw talenten zijn, hoe u ze (beter) kunt inzetten zodat u meer plezier krijgt in uw leven, in uw relatie en in uw werk.

Wat kost mijn coaching?
Het eerste gesprek (kennismaking en intake) is gratis. Daarna is de investering € 150,- (ex BTW) per coachingsgesprek van 1,5 uur. Voor particulieren geldt een tarief van
€ 75,- per sessie van ca een uur.

U kunt ook kiezen voor een coach-jaarabonnement.
Dit jaarabonnement kost u € 2000.

Dit contract omvat :
Gedurende een jaar elke twee à drie weken een coachingssessie van anderhalf uur.

Zet de eerste stap!
De eerste stap naar een vrijer leven is het maken van een afspraak voor een gesprek. U belt mij op nummer 06 46340513 of u verzendt na invulling het mailformulier bij contacten.